Te az ősz típusba tartozol?

 

Az ősz az egyik legszebb évszakunk, pompázatos színeivel, a leveleken átszűrődő napsugarakkal. A színkavalkádban megtalálható a sárga, zöld, barna, bordó minden árnyalata. Ugye, milyen jó bakancsoddal beletúrni egy halom falevélbe, vagy járni az esőillatú erdőben, belefeledkezve a természet színes csodáiba?

Ha te ősz típusú nő vagy, jellemző rád a lágyság, a sokszínűség. Szereted a földszíneket, a mustársárgától az aranybarnáig, melyeket nagyon szépen tudsz kombinálni és viselni.

Főbb jellemzőid

Hajad a vörös, vörösesbarna, vagy aranyszőke, illetve ezek árnyalataiban pompázik.

Szemed színe az aranybarnától az olajzöldön át a pávakékig igen sokféle lehet, általában meleg tónusú. Te is őzike szemű lány vagy?

Bőröd színe meleg alaptónusú, gyakran van szeplőd, és még a őszi erősebb napsütéses órákon is vigyáznod kell, nehogy leégjen az arcod.

Kedvenc színpalettád  gesztenyebarna, olíva, mohazöld, elefántcsont, rozsdabarna, burgundi, tevebarna, okkersárga, mustár.

Típusod alcsoportjai
Három alcsoportot különböztetünk meg az ősz típuson belül. Attól függően, hogy milyen színárnyalatokat kedvelsz, te is ki tudod választani, melyik típusba tartozol.

 

Meleg ősz
A legkedveltebb színeitek a narancssárga, zöld, sötétkék, sötétbarna. Szuperül nézhettek ki ezekben a színekben!

 

Lágy ősz
A meleg árnyalatú színek illenek leginkább hozzátok. Válogassatok az őszi színek pasztell árnyalataiból, melyek kiemelik bájosságaitokat.

 

Sötét ősz
Jól tudjátok kombinálni a világos és a sötét színárnyalatokat, mellyel igazán vonzóvá váltok.

 

Az őszi színek, a sárgák, a zöldek, a barnák, a bordók, a mélykékek és pasztel árnyalataik a hálóruházatban is megjelennek. Legyél trendi a hálószobádban is!

Válogass webáruházunkban!

 

Vélemény, hozzászólás?