You are currently viewing Segítünk, hogy milyen fehérneműt válassz az alakodhoz!

Segítünk, hogy milyen fehérneműt válassz az alakodhoz!

 

A tudás hatalma

Sajnos a legtöbb nő életében visszatérő probléma az, hogy nem az alakjához illő fehérneműt választ. Vagy téves információk birtokában áll, vagy elképzelése sincs, merre induljon útnak a végtelen lehetőségek útvesztőjében. Akár homokóra akár alma alakkal rendelkezel, a megfelelő fehérnemű segíthet kiemelni tested legszebb vonásait.

A Sparkling Strawberry fehérnemű szakértői összeállítottak egy képes ábrázolást, amely megmutatja mely alakhoz mely fehérnemű illik legjobban. Mind a négy testalkat típust sorra vették -alma, körte, banán, homokóra- és összeállították hozzájuk az ideális fehérnemű szettet.

 

Alma

Az alma jelző általában az olyan alkatú nőkre utal, akiknek csípőmérete hasonló vagy teljesen egyező mellbőségükkel. Ennél az alak típusnál a nagy méretek dominálnak, de megfelelő fehérneművel ezek kiemelhetőek és formálhatók. A dús kebleket érdemes minél inkább kiemelni, de nem szoríthatjuk háttérbe a kényelmet sem. A merevítős melltartó tartást és telítettséget ad a melleknek, az oldalt merevítés pedig magasabb kényelemérzetért felel.

Az alma alakhoz a V nyakkivágású body-k, a V vonalú melltartók és a V alakú bugyik ideális megoldásként szolgálnak. Ez a fajta megoldás megnyújtja a melltartó alja és a bugyi teteje közötti részt, így hosszabbítva meg a törzset.


Ajánlott a színes, díszített melltartók viselése, minél jobban kihangsúlyozva a kebleket!

Körte

A körte alak jellemzően azokra a nőkre igaz, akik keskeny vállal rendelkeznek, majd csípőjük felé haladva egyre nő méretük. Számukra egy bandeau típusú melltartó az ideális megoldás, hogy a mellkast szélesítsék, így kiegyenlítve a különbséget a mell és a csípő bőség között. A vállpántok hiánya nem fogja zavarni viselőjét, ha a megfelelő méretű melltartót választja. A legtöbb nő tart a bandeau típusú melltartó viselésétől, mert aggódnak, hogy egy óvatlan pillanatban lecsúszik, de amennyiben a méret megfelelő, ilyen nem történik meg.

Egy magas derekú bugyival azt a látszatot érhetjük el, hogy a test nem annyira széles csípőnél. Ezen kívül az ilyen szabású bugyik a rövid lábakat hosszúnak és kecsesnek mutatják.  

A hálószobában tökéletes választás lehet egy babydoll vagy egy babydoll stílusú hálóing, amely kiemeli a melleket is finoman elfedi a nagyobb területet.

Banán

A banán alakú nők jellemzően egyenes törzzsel rendelkeznek, vállszélességük szinte megegyezik mell és csípő bőségükkel. Számukra a longline (hosszított) melltartó ajánlott. Ez egy olyan melltartót takar, ami tovább nyúlik a csípő felé egy pár centis sávban, így a mellkast és a melleket kiemeli, és ívet ad a deréknak. Segítségével nincs szükség párnázott melltartó használatára, változatos, gyönyörű csipkével kirakott darabok is készülnek ebből a fazonból.

Csípő fazonú bugyik segítségével kiemelhetőek a lábak, és finomítható a testforma.

Kiváló optikai trükk a hullámokkal, fodrozással ellátott bugyi választása. A fodrok kifelé ívelése miatt úgy tűnik a szem számára, mintha a csípő is kifelé terjedne, így formálhatjuk a csípőt.

Ehhez az alakhoz általában átlagos mellméret társul, amit érdemes kiemelni! Egy párnázott, Push-Up melltartó kiváló választás lehet, amennyiben a szivacs nem túl vastag vagy nehéz. A szabásnál érdemes a kagyló alakú kosarat választani!

Homokóra

A homokóra alakot könnyű felismerni. Klasszikus, Hollywood-i sztárok testalkatát idéző vékony derék, széles csípő- és mellbőség jellemzi.

Ennek az alaknak megvan az az előnye, hogy nincs rajta mit elrejteni, így az optikai hatásokat a figyelemfelkeltésre lehet fordítani.

Ehhez ajánlott egy harisnyatartó, ami kiemeli a derekat és a lábakat is, klasszikus, szexi stílust nyújtva.

A homokóra alak gyakran jár nagy mellmérettel, amihez nem ajánlott a bandeau stílusú, pánt nélküli melltartó viselése.  Ajánlott elkerülni a vékony pántos melltartókat is, mert hosszútávú viselésük esetleg kényelmetlen lehet, ahogy a súly miatt belevágnak a vállba.

 

Vélemény, hozzászólás?