You are currently viewing Fehérnemű trend 2019

Fehérnemű trend 2019

2019-ben gyakorlatilag minden lehetséges. Nincs olyan kombináció, ami ne állná meg a helyét. A fehérneműknél sincs ez másképp, hiszen a pasztell színektől a csipkéig minden szóba jöhet. Ha még mindig félénk vagy hozzá hogy merészebb fehérneműt viselj, akkor ideje hogy megpróbáld felfrissíteni a készleted. A fehérnemű már szinte felsőruházatként van jelen az öltözködésben és ez a divatmárkáknál is átírja trendeket. A fehérnemű már nem csak egy háttérkellék, amit a nők csak azért viselnek, hogy betöltse funkcióját, hanem divattermék, amik kiemelik viselőjük sokszínűségét, egyéniségét.

Finom csipke

A szép és finom csipke mindig is divat volt. Időtlen, és egyetlen darabját sem tudjuk megunni! A csipkés melltartók és alsóneműk között válogatva, szinte mindig el-el csábul az ember egy-két igazán különleges darabra. Amint felveszed garantáltan szerelembe esel majd, önmagaddal. Ha nehezedre esik önmagad elfogadása, akkor ezekben a fehérneműkben garantáltan önbizalmaz nyerhetsz. Finom és egyszerű darabok, csipkéval és pasztell színekkel, amik nem szabnak határt a képzeletnek.

Elsőszámú példa erre a Julimex Tanga Panty nevű alsója, ami a nevével ellentétben nem a klasszikus tanga formát kínálja, hanem a “brazilos” vonalat képviseli. Szexi csipke hátsó rész és kényelmes poliamid anyag, varrás nélkül teszi igazán szexivé és kényelmessé ezt az alsóneműt:

https://fehernemusziget.hu/termek/tanga-also/

Mégis a kényelem az első!

Volt a fehérneműdivatnak egy viszanylagos nehéz korszaka, amikor a lehetetlenebbnél lehetetlenebb és kényelmetlen darabok vették át az uralmat. Ez szerencsére már a múltté, minden nőnek jár a kényelem! A modern technológiáknak köszönhetően számos alsót úgy terveztek, hogy az szinte észrevétlen a viselője számára is, hiszen nem rendelkezik varrásokkal, éles illesztésekkel. A lézervágott technológia a poliamid anyagú termékek esetében új kapukat nyitott meg a kényelem felé. Ha félsz attól, hogy ez nem pamut, mint amit eddig megszoktál, csak bíztatni tudlak, hogy legyél bátor ás próbáld ki! Hidd el, olyan komfortérzeted élhetsz át, amit egy pamut alsóval eddig biztosan nem sikerült. Ezenkívül ha alkalomra öltözöl, és esetleg egy feszülősebb ruhát választasz, az sem mindegy, hogy a bugyi szélei kidomborodnak az idomaidon, vagy észrevétlenek maradnak a ruha alatt.

https://fehernemusziget.hu/termek/bootie-noi-also/

Sportos

A sportos alkat az elmúlt években kezd igazán szinte divattá válni és lássuk be ez nem annyira rossz divat. Egyre több nő is úgy dönt, sportolni kezd. Ehhez azonban valóban elengedhetetlen a funkcionális ruházat, ennek számos oka van. A futópólók, hiába félsz tőle, hogy műszálas, azért nem pamutból készülnek, hogy az izzadságot és nedvességet elvezessék, így garantáltan nem fázol meg, akkor sem ha megállsz egy kicsit pihenni. A funkcionális ruházat fontos eleme, különösen a nőknél a fehérnemű. Érdemes hangsúlyt fektetni a jó minőségű sport fehérneműbe is. Ezeket a darabokat nem csak sport közben, hanem hétköznap is viselheted ha számodra úgy érzed, ez a stílus a megfelelő. Ezek jól lélegző, könnyű anyagokból készülnek, amik megfelelően tartják a szöveteket is, így a sportmelltartó esetében a gravitáció nem túl kellemes hatásaitól sem kell félned 🙂 Nem MELLesleg futás, aerobic vagy tánc közben kényelmesebb lesz majd, ha nem kell arra figyelned, hogy hol buggyannak ki, és nem lesz kényelmetlen érzésed sem..Próbáld ki!

https://fehernemusziget.hu/termek/skip-sportmelltarto-kek/

Szalagok és pántok

A pántos és szalagokkal dekorált fehérneműk igazán nagy szeletet harapnak ki a kínálatból és a paletta egyre bővül. Elsősorban fürdőruháknál figyelhettük meg ezt, de már a hétköznapi viseletek során is egyre többel találkozhatunk. ezek a darabok se ijesszenek meg, a vékony pántok színes szalagok ellenére épp olyan kényelmes és tökéketes viselet lehet mint bármelyik másik. Tegyél a próbát velük!

https://fehernemusziget.hu/termek/funky-sportmelltarto/

Vélemény, hozzászólás?