You are currently viewing Milyen bugyi illik a fenekemre?

Milyen bugyi illik a fenekemre?

Bugyi választás és az alapok

bugyi

Bugyi választáshoz először is tisztában kell lennünk a fenekünk formájával és annak adottságaival. Természetesen nehéz látatlanban tökéletes segítséget nyújtani, hiszen mindenki teste más, de általánosításokkal könnyebbé lehet tenni a fehérnemű választást.

Nagy fenék

A széles csípővel és nagy fenékkel rendelkező hölgyek általában sajnos szégyellik feneküket, nagyon rosszul. A 2017-es év óta folyamatosan egyre több nő szeretne minél nagyobb feneket, aminek természetesen a férfiak is nagyon örülnek.
A francia-, illetve a fél francia bugyikat ajánljuk az ilyen idomokkal rendelkező hölgyeknek, kiemelve a természetes méretet és kerekséget.

Fehérneműsziget tipp: FRANCIA

Kis fenék

A kis fenék legtöbbször keskeny csípővel jár, így az ilyen idomokkal rendelkező hölgyek leginkább formálni szeretnék alakjukat, vonzó

bbá tenni a feneket. A mérettől függetlenül nem kell kétségbe esni, a kis fenék gyakran formás, így a legtöbb bugyi jól mutat rajta.
A féltanga bugyikat és a teli fenekű alsókat, kis csipke díszítéssel egyaránt ajánljuk, de a francia bugyival is nehéz mellé lőni.
Fehérneműsziget tipp: FÉLTANGA

Lapos fenék

A lapos fenéktől a legtöbb nő tart, a média is ellene nevel minket, de nem kell, hogy a lapos fenekünk miatt rosszul érezzük magunkat. Kellően gondos alsó választással ezt a formát is ugyanolyan vonzóvá tehetjük, mint akármelyik másikat.
A lapos forma kompenzálására csipkés, brazil bugyikat ajánlunk. Elkerülendő a francia bugyi viselése, mivel ez még jobban leszorítja a feneket.
Fehérneműsziget tipp: BRAZIL

Kerek fenék

A kerek fenék minden nő álma, mérettől függetlenül. Ezt a formát kellő testedzéssel akármelyik nő elérheti, de ez időbe telik. Akinek veleszületett adottsága a kerek fenék, az minden bizonnyal nagyon hálás a természetnek.
A kerek formához minden típusú bugyi jól áll, egy vékony, enyhén felfelé ívelő pánt még jobban kerekíti a formát, illetve megnyújtja a combokat.
Fehérneműsziget tipp: BUGYI

Mindenek előtt persze szeressük a fenekünk, testünk, akármilyen is legyen! Hiszen a nőn a magabiztosság áll a legjobban!

Vélemény, hozzászólás?