You are currently viewing 2019-ben az év színe a “Living coral”

2019-ben az év színe a “Living coral”

Mint, minden évben 2019 év elején is kiválasztotta az amerikai Pantone az év színét. 2019-hez a “Living Coral” színt választották, ami egy igazán kellemes, pasztell árnyalat, ami nem csak a hölgyek, de a férfiak számára is egyre szélesebb körben közkedveltté váló szín.

Az amerikai Pantone igyekszik megjósolni, hogy az adott évben milyen szín lesz a domináns, melyet lakberendezéshez, ruházathoz vagy akár esküvőkre használni fogunk. A Pantone mindig is azt mondta a színről „mindig egy része volt annak, ahogy az emberi kultúra, hogy fejezi ki a különböző korok hozzáállást, érzéseit.”. Először 2000-ben választották meg az év színét, azóta minden év decemberében bejelentik az újabbakat.

“Cheekie” alsó, korall színben

„Élénk és életigenlő korall egy kis arany beütéssel, ami energikusabbá és élettelibbé teszi ezt a lágy színt” – írják a színről a Pantone-nál.

Ha Te is szereted és követed a trendeket, bizonyára nem csak a köznapi ruházkodás során, de a fehérneműkben és a hálóruhák tekintetében is odafigyelsz, hogy mindig igazán trendi és divatos legyél!

A DONNA hálóruházatot gyártó cég is követi a trendeket: “Hana” hálóing korall színben!

 

 

Vélemény, hozzászólás?